2011-08-31 52 瀏覽
昨天食完壽司就回家都冇事,但我今日再同我妹食就出事,我妹說有雪糕,我就問點解有雪糕,因叫set餐可跟雪糕或飲品,比錢時我就問收錢果位哥仔,點解昨天食Set餐我冇雪糕,佢仲話我唔提佢就唔會上雪糕,最搞笑昨日我有叫特飲佢都無話比我聽個餐可跟一杯野飲or 雪糕,如果我是第一次食這個餐咁起不事被人唔道下要我比多一點錢出來再叫多杯飲品,,事後收錢他出單應該看到,我有兩杯餐飲冇叫到,他不但沒有提我仲話唔提佢就冇,敢都講得出。你話是不是比佢氣死。 (仲有餐牌上雪糕字是好細不仔細看你跟本留意不到,地方成地垃圾,食物縮水,員工個個都好累咁,唔好講笑,連落order 都冇人收。下次都係咪搞我。請我都唔去。)他這樣令我好唔開心。

下次都係咪搞我。請我都唔去。)
他這樣令我好唔開心。
2011-08-29