2017-05-07 375 瀏覽
今日老公話想去食放題,同事們第一時間提議去<滿屋>食,佢地話食過幾次覺得好好。咁於是我即刻book位啦,好彩係平日,仲有位。同大路放題一樣,去到講個booking number, 就有人帶你入座。我地好好彩有卡位坐,多d位放野食,叫到成枱滿晒。食物總類真係好多,好多頁比你揀,指示清楚係幾多件,咁就唔洗誤會叫多左晒野!最surprise既係,竟. 然. 有. 清. 酒. 同. 梅. 酒. 任飲!!!可能我孤陋寡聞啦,真係無諗過唔洗加$就有得飲~~~我地拎左支慢慢飲,為今餐加左好多分!而且d梅酒都幾好,唔係求其撈水~~食物方面,同事們果然無介紹錯!刺身新鮮,唔會切到細細粒;熟食方面都好好食,食材新鮮,又煮得好食惹味,唔怪得之同事們都回頭再幫襯。服務方面都非常不錯!收order單一舉手就得,即刻有staff 埋黎,唔似得有d又揮手又唔該都無人show你,而且d staff全部都好nice好有禮貌~Order食物落幾多黎幾多,唔會無啦啦double, 又唔會話無左,good! 最後就可以揀movenpick or haagendaz雪糕埋尾。今餐食得好開心,一定再幫襯!

刺身

雪糕

今餐食得好開心,一定再幫襯!
小食類
壽司. 刺身