2022-07-14 1741 瀏覽
記得上次第一次係呢間分店嗰度食晚餐🍴對佢嘅冰茶有驚喜😍今日要去觀塘綠在點點, 回收寵物用品, 就諗起不如去, 好耐都冇去過嘅Simplylife, 食個tea都唔錯, 有D掛住佢嘅冰茶車打芝士🧀煙肉🥓牛肉🐮漢堡🍔配🌶辣薯條🍟芝士和厚厚的🐮漢堡 加咗大量既半溶🧀車打芝士, 聞到香嘅芝士味,未食已經流晒口水, 入面仲有香脆🥓煙肉!烤酸種麵包配墨西哥牛油果蓉, 油封車厘茄🍅, 辣肉🌶腸配🍏青蘋果沙律🥗酸種麵包外皮烤得香脆,入口很清新, 加上仲有粒粒車厘茄同惹味🌶辣肉腸, 如果🍴辣肉腸可以🌶🌶🌶辣啲就。。。。更好再配清新🍏青蘋果沙律🥗杏脯芒果西柚茶, 仲加咗啲奇亞籽添, 果然冇令我失望好清新, 又唔會好甜, 仲有淡淡嘅果香味
記得上次第一次係呢間分店嗰度食晚餐🍴
對佢嘅冰茶有驚喜😍

車打芝士🧀煙肉🥓牛肉🐮漢堡🍔配
🌶辣薯條🍟

再配清新🍏青蘋果沙律🥗

2022-07-14
  • 烤酸種麵包配墨西哥牛油果蓉,油封車厘茄,辣肉腸配青蘋.果沙律
  • 車打芝士煙肉牛肉漢堡
  • 冰茶