餐廳: 澳門咖喱王新鮮腩
資訊:

2024-04-14 144 瀏覽
澳門咖喱王佐敦白加士街同朋友尖沙咀行街就之後想搵平嘢食,就直接去佐敦寶靈街醫肚。餐廳環境都乾淨,模倣澳門建築風格。食物以套飯為主,而招牌菜式當然是咖喱牛腩飯,另外亦可以配雞扒、牛脷;餐牌上亦有推介肉醬牛腩或豬扒飯,睇落都好吸引🤩。因為朋友唔舒服、想食清淡少少,最後叫咗【滋補花雕醉雞泡飯($58)】雞件非常大份,泡飯雞湯湯底同雞件亦夠味,只可惜花雕味唔算太出。而我便食廚師推介嘅【川醬乾炒牛河($73)】配料豐富有椰菜芽菜洋蔥蘿蔔絲加上牛肉,最後係個河粉上灑上滿滿嘅芝麻火喉充足,都算炒到乾身,唔算好多油,而且一樣係大大份,好抵食。基本上菜式都尚算滿意,下次會再黎試下佢哋嘅招牌咖喱。環境 🌝🌝🌝🌝食物 🌝🌝🌝🌜服務 🌝🌝🌝🌝性價比 🌝🌝🌝
澳門咖喱王佐敦白加士街
基本上菜式都尚算滿意,下次會再黎試下佢哋嘅招牌咖喱。

環境 🌝🌝🌝🌝
食物 🌝🌝🌝🌜
服務 🌝🌝🌝🌝
性價比 🌝🌝🌝
川醬乾炒牛河($73)
2024-04-01
川醬乾炒牛河($73)
  • 川醬乾炒牛河