招聘中
3天前
3天前
10天前
10天前
更多筍工 (9)
餐廳: 譚仔三哥米線
資訊:

本身諗住食牛雜,但係又驚街市餐廳嘅環境污糟,疫情關係都係改咗食其他!喺馬鞍山呢頭都冇乜特別嘢好食,記得三哥譚仔坐得幾舒服,幾好味,所以就一心諗住嚟食過橋米線🍜嚟到門口已經見到大概10個人等緊,有啲可能外賣有啲就糖食,但係估唔到我哋最後竟然要等40分鐘!不過望入去,見到其實啲枱同埋座位到唔多,因為本身已經安排枱與枱之間好寬闊嘅三哥譚仔,喺疫情之下更加寬躺!兩人座位嘅話,佢而家只會安排一台人坐兩位客,如果搭枱嘅話,只係會有一位搭一位我反而寧願等多一陣但係咁樣會舒服啲,又安全衛生啲!諗咗一陣要麻辣定係算啦,都係食佢嘅麻辣!原來呢度冇九小辣,10小之後就要係五少辣或者中辣平時食開10小辣就OK, 但係今次想挑戰下過癮下,因為超級耐冇出街食所以就叫咗5小辣最後食到調味充滿感覺,麻又辣好過癮而且其實佢都幾足料!只係覺得最好味嘅豬膶得三小片太少!因為佢一片都真係非常之細粒整體而言,環境滿分!服務就因為人手好少,所以就會效率超級抵… 呢個係其中一個原因令到等枱要耐啲。如果你係唔趕時間有限嘅話就OK嘅~

我反而寧願等多一陣但係咁樣會舒服啲,又安全衛生啲!

所以就叫咗5小辣

最後食到調味充滿感覺,麻又辣好過癮

下午茶