就好似標題所講,今次講講我等壽司郎🥹夜晚七點開始排隊排到8.15終於可以入去食,時間安排方面都真係不停keep住有人出,有人入,所以如果真係要講想去食嘅話,真係五點幾好去排隊啦😎首先我一個人食,佢都俾咗兩個位我其實都真係坐得幾舒服,環境方面唔錯。另外,因為佢有好多兩貫不同壽司既配搭 令到我可以一個人嚟食都可以唔使逼住食到一碟同樣兩件壽司,可以食下唔同味道🫶🏻🌟其次,我好欣賞佢嘅海螺壽司10分鮮甜🌟🌟🌟🌟🌟🌟一個人嚟講嘅話,食佢嘅刺身都唔錯,可以食到6種刺身,另外就係好似哦咁一定食唔晒咁多飯嘅亦都可以選擇細飯版本嘅壽司,十分貼心整體嚟講,我覺得尖沙咀店同其他店都冇咩特別大分別,亦都有可能我揀嘢食比較穩陣🤣但係重複多次標題,如果要我再等多一個幾鐘,我應該唔會再等😂建議早啲去拎飛
就好似標題所講,今次講講我等壽司郎🥹
夜晚七點開始排隊排到8.15終於可以入去食,

其次,我好欣賞佢嘅海螺壽司10分鮮甜🌟🌟🌟🌟🌟🌟