:/📍秘 荃灣分店OMG💛( ̀⌄ ́)呢間吉列牛bookmark咗好耐一直都覺得荃灣太遠無乜機會食╮( ̄▽ ̄"")╭難得機緣巧合之下去開荃灣就試試佢😗•🕯板燒吉列牛 (hkd108)晚市套餐 +(hkd38) 包飯素🍚• 溏心蛋🥚• 昆布湯🍲其實食前有friend講過印象麻麻🤣話佢啲牛肉切得好薄又唔靚 仲等得好耐 所以扣晒分。¯\_(ツ)_/¯但今次我去食又唔係真係咁差😹可以我仲要好早去 所以唔洗等位!個人覺得佢性價比算高∠( ᐛ 」∠)_之前都有食過其他舖頭嘅吉列牛 價錢都係偏貴少少 雖然佢份量對比其他少左但都合理(?) 但佢油脂分布都幾平均 濺到五性食落去牛味都幾重(o^^o) 不過都係下次去開先再食 冇乜必要都唔會特登入去食多次佢飯素俾得好多!!雖然好好味但有少少鹹♪(´ε` )好彩有個昆布湯清一清個口⚠️❤️同埋佢隻糖心蛋整得好好食😚😚真係做到裏面留心而且好入味💓💓🔓秘Address: 荃灣享成街22號地舖
📍秘 荃灣分店

板燒吉列牛

🕯板燒吉列牛 (hkd108)

晚市套餐 +(hkd38)
包飯素🍚• 溏心蛋🥚• 昆布湯🍲

🔓秘