2023-05-26 190 瀏覽
終於連放3日假喇,要食餐正野賀一賀佢🤩嚟到楚撚記門口企左超多人,好彩我地有訂位,好快就有得坐😛✨秘製熱辣辣麻辣雞煲 - 份量好足,叫左少辣,食落好惹味,撈飯食好正,配菜都多,有豆卜,蓮藕,洋蔥等,令雞煲更香濃入味😋✨七味黃金炸一口金磚豆腐 - 成座小山峰咁好吸睛,而且每粒都細細粒咁,好易入口,大人同小朋友都啱食😸✨燕麥金沙蝦球 - 呢個驚豔到我,隻隻蝦都爽口彈牙,而且用左燕麥極好有口感,味道甜甜地會令人想一食再食🤤✨豬油撈飯復刻版 - 我咁大個女都係第一次食,飯碗有個福字好得意,將豬油撈入熱辣辣嘅飯入面,即刻亮身左,加埋香蔥同豉油好香口😍✨蕃薯糖水 - 估唔到原來最後有糖水送,蕃薯整得好腍好入味,糖水底帶點薑味,飲完個胃舒服左😂✨清心丸 - 見呢個名幾特別我就叫左一碗試下,佢嘅質感好煙韌,係我鍾意嘅質感!

豬油撈飯復刻版

豬油撈飯復刻版