2021-11-17 712 瀏覽
回憶啊➿回憶啊💕🕰天水圍黎講 都無邊幾間日式餐廳 十勝牛算不錯吧😆平日有食佢哋既卷物 我都覺得幾好味 但今次媽媽驚我眼闊肚窄就無嗌到啦 下次再分享😉🦑石窩麻辣海鮮手打烏冬 $50中學時期食到依家 味道同配料仍然一樣的 超利害🤔!海鮮豐富 有青口•蝦🦐•帆立貝 •兩種蟹柳 $50食到咁多海鮮 無野挑剔吧 加上因為係石窩既關係 成碗烏冬係可以一直keep住熱辣辣😳麻辣湯底好夠味 而且真係好辣〰️🌶烏冬食落都彈牙〰️🦀七味炸軟殼蟹 $39必點小食 炸軟殼蟹其實好難唔好食😛加上我對軟殼蟹真係情有獨鍾 只要meun有 我就會叫🥰〰️💕加上呢個軟殼蟹有灑上七味粉 食落就會再香啲啦😙🥬日式炒雜菜 $34媽媽叫的〰️沒有什麼評語 就係炒雜菜

🦑石窩麻辣海鮮手打烏冬 $50

🦀七味炸軟殼蟹 $39