2018-10-04 423 瀏覽
<立食泰菜>😋喺葵芳站既葵芳廣場太多野食 而我發覺左呢間細細 既泰菜 有少量座位 係企喺度食 亦見到好多人外賣 除左企之外基本上食物同平時泰餐廳係一樣😋 而且價錢抵食 正🔥🍴曼谷拼盤 40 蚊圓形一粒既係雞丸 好有咬口 有啖啖雞味 🐤圓柱體嗰個係 魚卷 魚味香夠彈牙 🐟仲有爆炸魚卷 好脆身好有鑊氣 啖啖魚香 , 仲有香脆既泰式蝦片🦐 4 樣野都好足料 點埋泰式甜酸醬好正!🍴豬脾飯 45 蚊🐷🍚首先佢勁多白飯 白飯底有幾多菜 好抵食😋🍚🌿 豬脾大大件 個豬皮勁嫩滑 d汁好香濃入味 而佢既豬肉口感都好軟滑🐖加埋香蒜同酸辣汁調味🌶 冇得輸🍴鳳爪沙律 25 蚊🐤🌶用膠盒裝住既沙律 泰式沙律酸辣開胃 有好多洋葱 新鮮青瓜青豆做底🥒 鳳爪完全冇骨 去骨得黎保有筋位 所以爽滑有口感 係一個好好既泰國前菜😀#泰國菜 #魚卷 #泰式拼盤 #豬脾 #鳳爪 Score 平均分 <7.5/10>Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻Service 服務:
<立食泰菜>😋

Present 外觀:👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 環境衞生:👍🏻👍🏻
Value for $ 性價比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服務:👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
#曼谷泰國料理
葵芳葵富路7 號葵涌廣場 2 樓c07a號鋪