2017-10-22 212 瀏覽
之前行過餐廳都好多人排隊,每次都太肚餓最後都等唔到。今次誤打誤撞因爲要去整車,而正好'秘'就係隔離條街,又冇人排隊嘅午市🤗就終於有機會試下啦😀我就點左嗰黑松露吉列牛食,再加定食有飯素同糖心蛋。味道都唔錯但係嗰牛就冇咩黑松露嘅味道,其實叫普通吉列牛可能都好好食,而且又平好多🤦🏻‍♀️不過個飯素有啲調味粒同醬汁令到佢好好味,而糖心蛋都唔錯而我男朋友就叫左個浦燒原條鰻魚飯素,自己最怕食唔靚嘅鰻魚搞到有好多骨,不過秘餐廳嘅就冇令人失望。原條鰻魚係飯素上面,味道不錯👍🏻不過份量對男士黎講就可能少左少少啦整體黎講試一次都唔錯,不過黑松露牛冇咩黑松露味就令我有少少失望🙈同埋下午係冇任何湯類,試唔到佢嗰櫻花金魚湯😣
秘·燒黑松露吉列牛

浦燒原條鰻魚飯素