2021-10-25 608 瀏覽
呢間已經食咗幾次見已經好耐冇食過,嗰日放假就早幾日book定位去食😍 座位唔算多,唔想去排隊嘅話可以打電話去預約的☺️ 好食又真正健康又行Fusion 嘅素食餐廳🥰🥰♥ 不可能漢堡包🍔 $128呢個每次黎都必嗌‼️真係超好食😍 配料有不可能漢堡(真心諗緊自己係咪食緊肉🤣口感勁似顏色質地睇落仲要做到7成熟甘超讚🙈)火箭菜、純素車打芝士🧀、洋蔥🧅、意大利黑醋,不過純素都唔好prefer會好濃牛肉味同芝士啦😉 伴碟番薯條好好食甜甜地,平時唔食薯條嘅我都食得晒😋♥ 肉燥米形意粉 $98唔好搞錯,呢個唔係意粉我以為米形意粉類似螺絲粉之類😂😂😂 所以一上到枱有少少失望嘅🙈 但係其實口感唔錯,配料有新豬肉冬菇同豆苗,但係覺得略為偏鹹咗少少🤏 下次都係嗌返意粉穩陣啲😂♥ 焦糖脆脆檸檬撻 $58係自家製純素嘅甜品,一上枱第一時間就係食脆脆 有冇人同我一樣好鍾意食焦糖脆脆🤣,但係檸檬撻味道有啲似飲緊熱情果梳打咁🙈 有種類似揮發出嚟嘅感覺🤔個人覺得有少少奇怪♡ 主食都會送熱玄米茶/凍伯爵茶,間唔中都會幫襯一次嘅餐廳❣️素食得黎睇得又食得😋仲要份量係大份㗎‼️幸好嘅係佢有得電話訂座,因為真係好憎等位🤣有時勁肚餓等極都

♥ 不可能漢堡包🍔 $128

♥ 肉燥米形意粉 $98

♥ 焦糖脆脆檸檬撻 $58

♡ 主食都會送熱玄米茶/凍伯爵茶,間唔中都會幫襯一次嘅餐廳❣️素食得黎睇得又食得😋仲要份量係大份㗎‼️幸好嘅係佢有得電話訂座,因為真係好憎等位🤣有時勁肚餓等極都未有得食真係好慘
不可能漢堡包
不可能漢堡包