去睇戲前喺又一城搵嘢食️,成日經過都會見到呢間好多人排隊,五點幾果時唔算好多人就入去試吓☺️ 望住溜冰場食飯都有趣🛼♥燒帶子墨魚忌廉汁意粉 $112帶子有三粒燒得時間岩岩好,唔會好韌😋 食落忌廉汁配搭好夾 意粉都煮得啱啱好,好有咬感唔會太淋。♥巴馬火腿菠蘿Pizza🍕 半份$72肥妹食pizza一定要食有菠蘿嘅🍍,有冇人同我一樣🤣🤣🤣 Pizza有得揀半份,有4塊兩個人食啱啱好,有芝士但係食完唔會好滯♥梳乎厘奄列 $72開頭食落夠鬆軟,但係食到中間覺得比較流質唔算太熟,不過知道好多梳乎厘為咗做鬆軟感覺都會有呢個問題🙈 味道都OK嘅😋♡兩個人本身唔算太肚餓,Total食左3樣野岩岩好,Pizza有得俾人揀半份要加分🥰 如果多人食都可以嗌多幾款🥳 如果六點後開始要等位

♥燒帶子墨魚忌廉汁意粉 $112

♥巴馬火腿菠蘿Pizza🍕 半份$72