/ 小鍋霸真正無限時超高質任食台式麻辣火鍋位於堅尼地城嘅呢間台式火鍋店,經過已經覺得好光猛,裝修風格同平時嘅打邊爐店好唔同,俾人感覺好乾淨企理👍🏻呢間火鍋店主打無限時,你想食幾耐就幾耐,最適合同一班朋友聚會🤣佢無論係湯底、火鍋配料定係台式飲品都選擇多多!我就揀咗最平嘅套餐,$298/1人包任食美國牛肩胛肉同埋西班牙無激素豬肉片湯底有台式養生鍋、古早風味鍋、台式麻辣鍋、或者蕃茄濃湯鍋,總有一個啱你心水😙而火鍋配料都幾特別,除咗有一般平時港式火鍋嘅午餐肉、牛柏葉、蟹柳等等,仲有好多台式配料,例如燕餃、甜不辣、新竹米粉等等🇹🇼我最欣賞嘅係佢提供台式飲品,有香芋雪香奶茶、愛民芒果茉莉花茶等等,喺平時火鍋店冇得飲嘅飲品😙📍 小鍋霸 (西環)西環卑路乍街80號Imperial Kennedy地下6號舖
/ 小鍋霸
真正無限時超高質任食台式麻辣火鍋

我就揀咗最平嘅套餐,$298/1人
包任食美國牛肩胛肉同埋西班牙無激素豬肉片

📍 小鍋霸 (西環)