今日係父親節翌日 我前兩日一早已經book好呢到同屋企人食dinner慶祝父親節其實爸爸比較鐘意食中餐但見元朗近近地有間好評如潮西餐 而用eatigo又有折就決定食呢到啦地點黎講都有少少遠 地方比較細 店員就係下午打黎再comfirm一次booking同其他detail位我同屋企人準時7點半到餐廳門口 見到都爆場 屋企人都好好奇話咁多人既心諗應該都係高質餐廳 店員就留左近門口既位置比我地再有講解menu 最低消費係每人$120野食方面就叫左個grilled seafood platter, 墨魚汁帶子risotto同西冷配雜菜飲品就叫左朱古力焦糖milkshake, mango yogurt smoothie, pineapple smoothie 同生啤🍹🍹飲品係好有誠意 好飲又唔係好甜相反野食我就覺得一般般 賣相係幾好既 但味道係一般般 個魚餅都幾好食 食完個拼盤 店員會主動幫手換碟之後上既係西冷medium 呢個就真係唔得啦首先一切已經覺得係9成熟 煮得太over 配菜就有啲奇怪 係燒粟米 最有驚喜係個risotto, 好creamy又係好食既味道 賣相好好最後減埋eatigo個

心諗應該都係高質餐廳
店員就留左近門口既位置比我地再有講解menu
最低消費係每人$120

相反野食我就覺得一般般

燒海鮮拼盤

賣相係幾好既 但味道係一般般 個魚餅都幾好食
食完個拼盤 店員會主動幫手換碟

之後上既係西冷medium 呢個就真係唔得啦

最後減埋eatigo個50蚊 埋單total$637 話貴又唔係好貴

值得一讚就係服務好好 會注意客人幾時冇水會加水 啲course唔會一次過上曬 而係會分starter 同main咁上

有機會再黎

2020-06-22