2021-02-15 502 瀏覽
話咁快再黎呢度食😆 因係真係以味道同價錢黎講係好抵食 都係要book檯既 今日要試第二樣野 小食有我鍾意食日薯格💁🏼‍♀️熱溶芝士薯格上檯個下有d surprise 個賣相都贏哂 望落都想食 佢個芝士好香呀 但竟然唔膩 熱辣辣好好食 佢份量其實岩岩好 但都係唔夠喉羊西冷配薄荷芝士醬老實講我係第一次食羊西冷 西冷比我既感覺係好硬身 鞋烚烚 但呢個係軟滑架!同埋佢配個芝士醬 原來一d都唔會好膩 而且好香 同埋佢賣相真係好好 再順帶一提 因為有大肚婆係度 佢煮得有少少生 叫佢再煮 都無問題 同埋再煮都唔會鞋架😆 仲要個擺盤都仲係好靚 太好了 所以大肚婆最後都食得!要讚👍🏼泰式冬蔭公燒雞菠蘿意大利飯呢個係泰式西食 味道好特別 酸甜香口 少少辣 有驚喜!仲要好creamy 雞又煎得香滑👍🏼真心推介!

小食有我鍾意食日薯格💁🏼‍♀️熱溶芝士薯格

羊西冷配薄荷芝士醬