2024-02-06 883 瀏覽
放假同家人出嚟逛街,經過銅鑼灣 知道牛大人原來有長者優惠👴🏻,帶住家中長老,就去一試!大約七點嚟到,雖然滿滿是人,但只係等了一兩分鐘就有位👍是次我地嗌左個最抵食既套餐$248,未加一,長者$148,超抵。選擇雖然比起另外兩個套餐少,但都足夠。材料頗新鮮,有四款肉類,雞 牛 豬 羊,最基本選擇都有👍 亦有海鮮魚蝦蜆,最鍾意啲蜆夠新鮮又大隻,任叫任食任飲😋Like 社交平台 仲可以每人送一杯 近期熱門鴨屎香檸檬茶,正。叫左個蕃茄湯底,估唔到味道咁濃郁,似用咗好多蕃茄去熬製出嚟咁,酸酸甜甜 好鍾意呢個味道👅。除咗手機點餐,外圍仲有各款蔬菜 丸子 粉麵 飲品 任拎。估唔到仲有新鮮手打牛肉漿,海鮮漿,墨魚漿...最鍾意呢度有花生同芝麻湯圓,加落火鍋度,好特別。最後每人仲有一個雪糕或台灣仙草甜品揀。台灣水蓮 非常爽口。

大約七點嚟到,雖然滿滿是人,但只係等了一兩分鐘就有位👍

除咗手機點餐,外圍仲有各款蔬菜 丸子 粉麵 飲品 任拎。

估唔到仲有新鮮手打牛肉漿,海鮮漿,墨魚漿...

最鍾意呢度有花生同芝麻湯圓,加落火鍋度,好特別。

最後每人仲有一個雪糕或台灣仙草甜品揀。

台灣水蓮 非常爽口。

2024-02-04