2023-03-24 216 瀏覽
我同同事經常幫襯中環馬祖個間,睇返上一個post之個四眼攣髮阿姐唔知係咪走咗定還是放大假見唔到佢!不過我同同事之前都經歷過呢個四眼姐嘅態度!今日又遇見上次銅鑼灣態度唔好嘅職員,今日我同同事過去食坐低開始叫餐叫左送餐嚟嗰個。望真啲原來係上次同朋友去食銅鑼灣分店嗰個肥妹,上次喺銅鑼灣同朋友去銅鑼灣食嗰個肥妹女職員我真係好佩服佢揸住部手機係打機叫左幾次都無視客人!今次仲大大聲鬧自己公司同事,我哋叫緊帶眼鏡同事喺度落緊單,佢下低搞唔掂大大聲去鬧人話人唔幫手,當時上面都有幾台客喺度我哋坐喺度見你上上落落搵你落單你都唔落單!態度咁惡劣不如唔好做,禮貌叫左兩三次都唔應。然後帶眼鏡女職員真係幫緊人落單都唔得閒周圍幫佢手送餐,我同同事都見到真係見到帶眼鏡個女職員眼濕濕大家都係打份工,只不過我係食客,都唔使鬧自己同事,所以食完我哋都好快走,見佢哋太忙個,長頭髮女經理都好忙呀如果唔係真係搵個經理傾,剛才發生自己人鬧自己人,不過走時候我同事望真啲個樣之後講原來係早幾日買外賣畀錯咗嗰個肥妹買四個外賣四個都唔係佢哋叫不過有時我哋放飯時間太短所以可能都頭食一來一回又少咗好多時間食飯建議貴公司真係留意下員工工作態度!
建議貴公司真係留意下員工工作態度!
我哋作為食客都係想食得開心!
2023-03-24
  • 藥膳養生湯農場雞米線