2020-07-05 1934 瀏覽
放工同老公諗唔到食咩,佢想食日本野又唔想咁貴,我又想食串燒,咁啱喺街道有姐姐派放題傳單,價錢唔貴呀,又咩都有得食!係一個好選!飲品方面有好多款選擇,有汽無汽飲品,啤酒梅酒韓國酒,凍茶熱茶,要搵到想飲嘅嘢一啲都唔難。放題以外出面仲有自助食物可以拎,沙律,凍盤海鮮,前菜,同炸小食,選擇都唔少。放題食物方面,壽司/刺身/卷物/手卷/煮物/燒物/炸物/天婦羅,淨係壽司都有好多款選擇!甜品除咗每人一杯雪糕,Häagen-Dazs或者Movenpick,自助嘅仲有各抹小蛋糕,新鮮生果,葡撻芝士撻。刺身超新鮮,味道鮮甜,仲有過10款可以選擇,食得好盡興!壽司細細件,唔會好飽,叫多啲都唔怕。串燒蝦,燒牛舌,燒羊架全部都好好食,食到停唔到口,忍唔住再encore!個人認為比目魚都係必食嘅!芝士年糕同榴槤炸波波,都令人回味無窮!雞翼我就比較喜歡鹽燒版本。牛柳粒炒得好香好惹味!肉質嫩滑!魷魚酥爽口彈牙。✅最後值得一題係佢哋嘅服務,係我食過咁多間放題最好嘅,上菜快,送嚟嘅食物份量亦都準確,就算真係漏咗單,店員真係會幫你跟進盡快幫你補單👍🏻

刺身超新鮮,味道鮮甜,仲有過10款可以選擇,食得好盡興!
壽司細細件,唔會好飽,叫多啲都唔怕。

牛柳粒炒得好香好惹味!肉質嫩滑!魷魚酥爽口彈牙。