2024-02-13 282 瀏覽
痴_線朱古力 哇呢個真係痴_線🥺痴_線地正🥰啲朱古力多到好似唔洗錢咁🤣我無撈混飲左一啖 啲朱古力當然係濃到傻左 好似食梗一排朱古力咁濃🥺然後就撈混去飲 awwww好正🥲如果你覺得某快餐廳嘅熱朱古力好飲 你一定要飲下呢個先知咩係好飲嘅朱古力😳一啲都唔係死甜 飲落好順口 仲要飲完之後唔會甜到口渴🙏🏻.痴_線朱古力咖啡 呢個就無咁痴_線了🙊Quote返同伴非常專業嘅comment: 通常mocha係入口先有朱古力甜味再後勁嚟返啲咖啡味 但呢杯飲落第一啖就係好濃嘅咖啡味🤔反而朱古力味無咁重🥲同朱古力比差咗好多下🙈.喵喵多士配無花果有機伯爵茶果醬 多士脆脆地好食的~佢有三款果醬 我揀咗無花果伯爵茶呢個特別啲🙈可能我自己唔太接受太濃嘅伯爵茶味 覺得佢同多士唔太夾🙈不過好彩有無花果~佢嘅甜味令成件事易入口返啲🤣.日式豬軟骨迷你丼套餐 呢個套餐跟埋一個南瓜湯、沙律同一杯飲品😆都幾足料 同伴comment話呢個飯就不過不失無咩特別😂但覺得啲飯有啲1999咁唔太好口感🤣雖然可能係日本米(?)但都希望口感會分明啲🙊
痴_線朱古力
痴_線朱古力咖啡