2019-03-18 238 瀏覽
同朋友係YOHO行完街就搵下有咩好野食 見到呢間餐廳裝潢好有田園風味就一於試下佢 原來佢係一間主打新鮮食材烹調既美式菜式既餐廳黎既 呢度係用電子落單 有哂菜式既名同相 樣樣都睇落好好食咁真係選擇困難 揀完一輪就決定叫個鑊仔煙肉薯仔同十安士安格斯牛扒黎試下 鑊仔薯仔非常足料 啖啖都比拉絲芝士包著 惹味我黎又唔會好膩岩岩好 牛扒就叫左五成熟 肉質好鬆軟 一咬落去D肉汁湧哂出黎超juicy 完全無雪味 果然係好fresh 好新鮮呀! 而且上菜時間岩岩好 食完個薯仔做前菜好快就有岩岩煎好既牛扒食啦食完正餐再叫埋個主打甜品雪榚窩夫啦 果日叫左個香蕉藍莓雪榚窩夫 大大份份量十足兩個人分黎食岩岩好 食落口感好飽滿 又鬆化又有口感 三樣菜式都已經可以食到好飽 真係好耐無食過一間CP值咁高既西餐廳啦!! 呢度用餐環境好舒服 岩哂情侶過黎拍拖打卡呀!又靚又好食
angus ribeyes steak
藍莓香蕉士多啤梨窩夫