2024-04-25 18 瀏覽
今次見到有個套餐,800幾蚊有生蠔食,好似幾底食, 但唔想食拉面, 員工好好人, 肯幫我地轉個青醬意粉,所以!可以試下問下轉個鍾意食既主菜!!btw生蠔無得揀款, 是日精選有2款, 法國蠔唔算太細,海水礦物質味好濃,自己幾鍾意應該唔係個個岩, 西非蠔夠大隻鮮甜, 沙律同刺身不過不失。 有樣野讚. 員工會mon住我地差唔多食哂就跟順序上菜, 依個價位小店幾貼心☺️鵝肝多士好好食, 煎得外脆內軟, 又唔算好偷雞薄切, 油香亦好足夠配搭黑醋.一d 都唔油滯,廚房有心煮必試。見到佢有串燒添,驚食唔哂,叫左串牛舌芯試一試, 絕對有驚喜,新鮮燒起,燒烤好夠,好乾身,入邊肉汁鎖得好好,一咬就開,肉質好淋又多汁肉味夠濃,下次會再試多幾款肉眼扒正常水準配薯角夠熱夠脆,好食過m記,扒表面煎得好,做到梅納反應又岩岩好,做到7成熟水準,個廚房佬認真做得唔錯!最後個意粉已經好飽食唔落,食左幾啖,不過係好味的!,佢羅勒味可以再重手d😆杯野飲都幾好味😂😂佢的餐牌抵食!佢的環境好正!好舒服

沙律同刺身不過不失。

杯野飲都幾好味😂😂
佢的餐牌