2022-06-06 283 瀏覽
好耐冇嚟過食outdark!今日happy Friday,朋友即將移民,就預早book左位,過嚟旺角食返轉farewell!我哋一行三個人叫咗三個菜式分別係海鮮煎餅、香蒜蜜糖炸雞、忌廉海鮮、我同埋蘋果芒果米酒~海鮮煎餅我就覺得其實係普普通通,只係因為覺得食韓國菜就配海鮮煎餅好似比較夾,不過我覺得呢間嘅海鮮煎餅就唔會係必食嘅~佢個煎餅係較淋同埋食落去都覺得比較油膩,同埋個醬汁都普通。香蒜蜜糖炸雞梗係嚟到呢度要食炸雞啦,啲雞幾滑,但係略嫌香蒜味不足。忌廉海鮮因為朋友比較想食魷魚所以就叫咗呢一個,佢係會包埋爐邊蛋、泡菜、飯、etc,個魷魚幾好食。蘋果芒果米酒幾特別,佢呢就係用碗來飲嘅😂So far都滿足,食到飽飽。除海鮮煎餅外,其餘兩個同米酒都推薦嘅👍🏻👍🏻
好耐冇嚟過食outdark!
我哋一行三個人叫咗三個菜式

海鮮煎餅

香蒜蜜糖炸雞
梗係嚟到呢度要食炸雞啦,啲雞幾滑,但係略嫌香蒜味不足。

忌廉海鮮
忌廉海鮮

蘋果芒果米酒幾特別,佢呢就係用碗來飲嘅😂

海鮮煎餅
香蒜蜜糖炸雞