2018-02-15 389 瀏覽
朋友生日選擇了葵芳夢工房放題,因為貪佢有88折。 呢間餐廳嘅內部裝修好特別,有好多唔同嘅復古風格嘅擺設,當中亦都有好多超級英雄嘅擺設而食物方面與一般放題一樣,有刺生,火鍋,炸物、串燒等等 刺身推介✨ 個人喜好三文魚同甜蝦🍣 三文魚厚切 肥美 當作前菜非常醒胃 另外甜蝦好鮮甜蟹子沙律🥗 蟹子的份量吾算好多但配合沙律醬、粟米、蟹柳碎同青瓜一齊食 味道好清新可口至於火鍋方面 有三個湯底俾你地選擇: 豬骨湯、蟹糕粥、壽喜燒👏 我地叫左壽喜燒 湯底偏甜 所以無論整咩食物都有甜味 無需另加調味料😋 基本上所有打邊爐配料都齊 仲有我最愛的生根同冬菇😋 總括來說,以平民價食放題,呢間真的不錯 服務員好有禮貌 好快手就有人幫你收碗碟🤗環境都好寬敞 吾洗同人迫 下次還會左光顧😋
朋友生日選擇了葵芳夢工房放題,因為貪佢有88折。

而食物方面與一般放題一樣,有刺生,火鍋,炸物、串燒等等

日式餃子
天婦羅