2024-03-31 32 瀏覽
今日老公正日生日, 諗住出去食餐好, 朋友介紹下去d 間試吓, 地點方便, 係牛龍灣地鐵站行約5 分鐘就到, 餐廳環境舒服, 座位有室內或者室外選擇, 當天差不多滿座, 我地見天氣又谅谅地, 揀咗坐室外, 靜得黎夠chill , 老公都好鍾意柚子脆皮豬手: 個皮夠脆, 食落有少少柚子味, 幾特別同幾清新, d 肉淋身, 唔鞋口, 小朋友都愛吃雙色魚子煙三文魚天使麵: 多魚子同煙三文魚, 個汁又唔會太濃, 個人覺得唔錯手打蟹餅: 即叫即整, 啖啖蟹肉, 雖然得二件, 但食完都已經好滿足墨西哥粟米片: -路傾計, -路食粟米片, so chill , 就咁食或者沾醬都一樣好食D 間可以encore

D 間可以encore
2024-03-21