今次我地黎到觀塘海濱公園附近行下放鬆下,湊仔生活有d辛苦,放假要嘆下先得,就揀左呢間cafe食飯,夠曬relax😌餐廳環境都真係幾舒服,裝修得好靚,裡面播住歌,我地坐近窗口位,望住窗外放空坐下,真係幾享受😎Soup of the day (跟餐+$20)今日既湯係忌廉湯,佢個湯入面有好多料,有煙肉,洋蔥,紅蘿蔔粒,麵包粒,個湯都好味,唔會好水🫕韓式泡菜鹿兒島和牛芝士煎蛋漢堡配薯條($158)呢個漢堡包大大件,泡菜整漢堡又幾好味,有別於平時一般既芝士漢堡,隻太陽蛋煎得好靚,鐘意太陽蛋既就會feel到d蛋漿爆落去係幾咁正🍔🍳招牌燒三黃雞,三文魚子,日本珍珠米飯($178)呢個燒雞係即叫即燒,制作需時,燒得好出色,肉質唔會乾仲有肉汁,配埋個忌廉汁更好食,仲有好多三文魚籽伴飯,令到個飯又靚又有得餸飯食👍🏻Hot Honey Lime (跟餐免費)呢杯餐飲我覺得幾驚喜,蜜糖夠曬潤之餘,青檸又香,餐飲唔飲其他既話必揀呢杯🍵Latte(跟餐+18)黎cafe要飲番杯咖啡先滿足既,呢度既Latte拉花都好靚,味道好夠香滑,係杯有水準既咖啡☕️呢間cafe比到我一餐好悠閒既體驗,環境同食物都係高質素,價錢

Soup of the day (跟餐+$20)

韓式泡菜鹿兒島和牛芝士煎蛋漢堡配薯條($158)

招牌燒三黃雞,三文魚子,日本珍珠米飯($178)

Hot Honey Lime (跟餐免費)

Latte(跟餐+18)

呢間cafe比到我一餐好悠閒既體驗,環境同食物都係高質素,價錢都係合理範圍,想hea番下黎呢度都幾好呀😙
2024-02-25