2019-12-18 138 瀏覽
本身好耐以前已經睇鬼中咗呢間野食~因為之前佢係openrice熱門no.1所以一直都想去試下~一入到去好鬼正架姐 全部都係連儂牆 仲要有得俾人寫 即刻寫番幾張貼上去啦~因為攞咗50%off coupon所以就同另外一個Friend去咗食~第一個叫既就係明太子忌廉天使麵佢岩岩上黎既時候d木魚絲仲係到郁黎郁去 勁好笑佢個忌廉都幾creamy 仲有小小明太子係入面食落去增加咗個口感而個天使麵都唔會話太硬太林絕對可以推薦缺點就係有小小細碟 不過半價就算啦~性價比超高!第二個叫既係賭城至尊pizza 佢入面既餡有菠蘿、燈籠椒、磨菇、腸等等佢個皮比較薄 可能係美式style(?) 可能本身我比較中意食厚果隻 所以我又唔會特別話佢好好食但係d cheese都幾重手架 所以我都ok中意~下次可能會叫個唔同味既 哈哈佢最低消費每人一杯野飲所以我同我個friend都叫咗杯富士山下($88/2)勁 ig able!! 靚!佢有d milk foam流咗出黎都好好食個雪糕係一個比較冇咁甜既雪糕 中和番佢下面既soda 整體黎講 呢杯野都算大滿足 就算冇半價都幾抵試影得又食得~我地兩個人284蚊埋單 夜晚黎講都

明太子忌廉意粉

第一個叫既就係明太子忌廉天使麵

佢岩岩上黎既時候d木魚絲仲係到郁黎郁去 勁好笑
而個天使麵都唔會話太硬太林
絕對可以推薦
缺點就係有小小細碟 不過半價就算啦~性價比超高!

第二個叫既係賭城至尊pizza

佢入面既餡有菠蘿、燈籠椒、磨菇、腸等等
但係d cheese都幾重手架 所以我都ok中意~
下次可能會叫個唔同味既 哈哈

佢最低消費每人一杯野飲
所以我同我個friend都叫咗杯富士山下($88/2)
影得又食得~

我地兩個人284蚊埋單 夜晚黎講都算ok了~(窮學生😂)

整體黎講
好味度 就 7.5/10 啦