星期四晚上,約左兩個中學同學一共兩男一女去食飯。今日既晚餐係為左慶祝女友人既生日,訂台既時候已經要求係甜品碟上寫上happy birthday, 希望比女友人一個小驚喜。7 點去到餐廳都未算滿座,餐廳安排左一個窗口sofa位比我地~都坐得好舒服。我地叫左蟹餅,加拿大龍蝦意大利飯同香煎牛肋骨。蟹餅 - 賣相不特別 (所以無影相), 味道不過不失加拿大龍蝦意大利飯 - 每粒飯都痴住龍蝦汁, 飯好有咬口,好味!香煎牛肋骨 - 最有驚喜!好juicy 份量多!我食左一舊已經好飽,下次多d人食可以再試多d唔同既菜式最後甜品黎返個Shine platter! 係兩款是日精選既蛋糕,brownie 同馬卡龍,全部都唔會好甜,岩晒我地口味!今日既蛋糕係玫瑰蛋糕同茉莉花蛋糕,兩款都好fresh 今餐飯坐得舒服,食物又有驚喜!下次同朋友黎慶生都可以再黎呀!

我地叫左蟹餅,加拿大龍蝦意大利飯同香煎牛肋骨。

蟹餅 - 賣相不特別 (所以無影相
), 味道不過不失