2023-07-01 631 瀏覽
Simplylife雖然多分店,但真係幾年冇食過,今次朋友主動話想食,就試試葵芳店有冇意外驚喜😝一坐低已經有好大份麵包食,雖然大份不過真係有啲硬😬兩個人分別嗌咗燒黑鱈魚配薯蓉、燒意大利黃瓜、酸豆橄欖醬🐟,同埋車厘蕃茄醬蟹肉手製扭紋粉🦀加三十蚊有餐湯同冰茶,今日餐湯係南瓜湯🎃,個湯係唔錯兼真係有味👍🏻到燒黑鱈魚上菜,下面嘅薯蓉係熱,不過上面嘅黑鱈魚就一啲都唔熱,連暖嘅感覺都冇,好似攞咗好耐先上菜咁🥹薯蓉還好,不過打得唔夠蓉🥔第二道菜上菜時,我哋張枱已經冇位,要用埋隔離張枱先搞得掂,啲枱大部分都偏細😅車厘蕃茄醬蟹肉手製扭紋粉係多蟹肉,味道正常🙂最後叫咗個甜品🍰哈密瓜伯爵茶蛋糕,食咗半嚿已經覺得太漏要放棄,同我想像中嘅小清新味道截然不同😶
一坐低已經有好大份麵包食,雖然大份不過真係有啲硬😬
薯蓉還好,不過打得唔夠蓉🥔
車厘蕃茄醬蟹肉手製扭紋粉係多蟹肉,味道正常🙂
燒黑鱈魚配薯蓉、燒意大利黃瓜、酸豆橄欖醬
車厘蕃茄醬蟹肉手製扭紋粉
哈密瓜伯爵茶蛋糕