2021-09-28 47 瀏覽
見到社文平台廣告新開鋪,有套餐同訂座優惠,特登去試下,順便滿足下辣癮!同朋友叫左個套餐,三款魚主菜三選一(酸菜魚/水煮魚/烤魚),份量算大份,魚唔算好滑,有小量骨,配料都多,夠酸夠香。小菜選一(簡左干炒四季豆),炒得好香,清碟!前菜選一(簡左口水雞),雞剛剛夠熟,肉質同皮都滑,唔會好肥,醬汁味道還好。食完唔夠整多個自選招牌香鍋,自選5個餸(牛肉、魷魚、牛肚、萵筍、四季豆),牛肉好香孜然粉味,醃得好入味,魷魚一般,牛肚唔夠淋,萵筍同四季豆炒得夠香。整體環境舒服、員工熱心招待,每樣餸都會問你要咩辣度,老闆娘話下次叫我地試下片皮鴨,有機會再去。OpenRice 訂座食滿$300減$20,入座記得同職員講聲。
小菜選一(簡左干炒四季豆),炒得好香,清碟!

金湯酸菜魚
干煸四季豆