💁🏻‍♀️環境💯 服務💯 但食物質素有待改善🫣⭐️摩洛哥燉雞(1.2kg) 粟子 黑水欖 鷹嘴豆 $688燉雞份量不少🫣 叫咗一個Happy Share 香葉味非常突出🤭 佢哋用鍋上 令到雞肉可以KEEP住熱辣辣👍🏻 但唔知係咪因為咁 變相雞肉唔算嫩滑😅香葉味好濃 個人覺得少少搶咗肉嘅味道🫣⭐️海膽燴飯 香煎帶子 黑魚子醬 $268顏色非常吸引🤩 不過海膽味唔算濃 而且只有一啖海膽刺身 略嫌唔太夠喉😛 香煎帶子唔算鮮 味道一般😅 欠缺驚喜😓⭐️意式紅酒燉牛膝配薯蓉 $238燉製嘅牛膝 非常入味😋 牛肉口感腍嫩 配合綿滑薯蓉 非常開胃👍🏻⭐️慢煮牛小排壽喜燒扁意粉配日本蛋黃 $178 口感唔似牛小排 反而少少似牛肋條 口感腍嫩 但就完全食唔到壽喜燒味道😅 似係蕃茄扁意粉多啲 整體味道正常😬⭐️時令鮮魚 (香煎比目魚) $198香煎比目魚帶有油香😋 口感嫩滑 而且配菜豐富款式多🤩 中間有芥末醬作調味 間中味蕾會被刺激到🤪 同其他食物相比 呢款味道比較正常 但如果減少一啲芥末味 可能比較好🤓⭐️焦糖鮮奶咖啡 $60 咖啡味偏濃🤎 焦糖味唔算突出 喜歡喝濃的 可能會鍾意😊
💁🏻‍♀️環境💯 服務💯 但食物質素有待改善🫣

⭐️海膽燴飯 香煎帶子 黑魚子醬 $268