招聘中
月薪 (面議)
$17,500-$20,000
月薪 (面議)
2018-08-13 526 瀏覽
有邊個香港人無食過譚仔,間間都同一個配方同一個煮法同一樣食材同樣係講唔正廣東話既呀姐,有乜好寫?我成日話食野除左色,香,味,個環境氣氛都好重要!我推薦呢間鋪除左係呢間開左無耐,裝修乾淨之外,仲有係佢既服務!可能佢位處於銅鑼灣最多粉麵店既登龍街,入面唔算多人無爆場,唔洗等位。我地兩個人入去,無乜所謂諗住見位就坐,點知呀姐好好咁話廁所位好多人出入唔好坐,坐呢邊啦。跟住拎左筷子黎,咁岩牆邊卡位有人走,又問我地不如我執埋張枱你地去卡位呀?好傾計d!嘩,個一下呀姐個種細心貼心就好似仙女下凡一樣咁charm,所以絕對值得表揚表揚!至於食物方面,正如我文章開首所講,間間都一樣,呢間都keep到Tam's Express既水準,無令人失望!