2021-10-04 104 瀏覽
嘩⋯ 呢個門口⋯又大又高,真係好有氣派。係有少少去咗越南度假嘅感覺~ 令人充滿放鬆嘅心情。樓底真係好高,放咗咁多湯匙,一支支咁吊起,都完全唔會令你有壓迫感,仲帶有少少藝術氣氛添這種燈光配上這種木色~ 就係華麗!仲帶有古雅而又充滿殖民風的越南氣息。見到啤酒🍻就係唔少得大型電視吧!對,我身後正正就有一台特大電視。我諗睇波應該會好正。見我前面兩位唔睇卡通片嘅人,都目不轉睛咁睇著就知個電視有幾吸引了。最正係,呢度店員態度好好,唔識講英文,唔肯要,只要你肯講,佢哋都會盡力理解到位。 係我哋一行4人正苦惱怎樣食面前呢款雪糕后嘅時候…. 我與店員對望,佢一個疑問手勢,我一句:Yes,For Share。係食物面前,人與人之間嘅溝通原來就係咁簡單。

。係食物面前,人與人之間嘅溝通原來就係咁簡單。
椰子雪糕
牛油雞咖喱