2022-12-06 62 瀏覽
玩味得黎又好味既西餐廳呢間絕對係做得唔錯係旺角市中心搵到間又有氣氛食物又有驚喜既西餐廳絕對係要搵本簿仔抄得佢要係玩味同好味間拎到平衡都唔係咁易🤪今次約左個好朋友想靜靜地食下野傾下計,千揀萬揀揀左係旺角既Mini Friday 🥳=====================位置唔難找🏠係油麻地站行五分鐘左右就會去到銀城廣場 食物味道🤩一行二人叫左四樣野1️⃣水牛城雞翼$68- 醬汁偏酸,酸中帶微辣,雞翼juicy唔乾,肉質嫩滑亦入味2️⃣威靈頓春卷$118-第一次食呢個combo, 將威靈頓牛枊縮細入春卷,確實新奇有趣,亦將精粹帶入春卷,一入口先是脆脆春卷外皮,入面包住香濃既truffle蘑菇醬,入面就係牛枊本人,係一個網有驚喜既配搭,可以一試!3️⃣和風牛肉包配薯條$138- 呢個和風牛肉會比較嫩口,醬汁搭配不錯,入面夾住一塊羽衣甘藍,再用外脆內軟既麵包夾住呢堆餡料,大滿足4️⃣喇沙帆立貝意粉$138-呢個意粉係我最期待既,果然無失望,意粉既軟硬度係我最中意既!濃濃既叻沙醬汁同意粉係最佳拍檔,非常掛汁,份量亦十足,兩個人分岩岩好!黎緊既節目慶祝,黎mini Friday係唔錯既選擇😏😏😏
玩味得黎又好味既西餐廳

1️⃣水牛城雞翼$68
2️⃣威靈頓春卷$118
3️⃣和風牛肉包配薯條$138
4️⃣喇沙帆立貝意粉$138

黎緊既節目慶祝,黎mini Friday係唔錯既選擇😏😏😏