餐廳: 富山麵家
資訊:

Cinnamoroll迷要去打卡了🖖🏼一聽到富山麵家轉咗Cinnamoroll主題 身為fans的我就當然即刻去潮聖😎一入到去就不停影相成間舖都痴滿Cinnamoroll無論餐具定枱面定飲水嘅杯都見到佢嘅跡影(∩´∀`∩)♡仲見到有得買埋佢嘅限定商品 成set珍藏餐具套裝都係$216~入面已有環保袋 拉麵碗同筷子 好抵買🫶🏻🍜 特製牛奶拉麵 $98🍜 特製沾麵 $108🍢 玉子章魚燒 $48🍢 串燒雞軟骨 $42🥤 特製橙味梳打 $38🥤 特製波子汽水 $38除咗餐具用咗Cinnamoroll 轉食物入面都會加入佢嘅元素!沾嘜嘅溏心蛋就印咗佢嘅樣 仲加埋耳仔俾佢 好有心機( ˶ ̇ᵕ​ ̇˶)咁可愛 令人邊捨得食佢!拉麵份量都多~而飲品原來有層啫喱 飲到梳打同時又配有咬口 好特別( •̀֊•́ )限定主題去到12月31號‼️Fans要去打卡就要留意喇🤣▫️📍富山麵家 (銅鑼灣)銅鑼灣希雲街7號地下
Cinnamoroll迷要去打卡了🖖🏼

🍢 玉子章魚燒 $48
🍢 串燒雞軟骨 $42
🥤 特製橙味梳打 $38
🥤 特製波子汽水 $38

咁可愛 令人邊捨得食佢!
拉麵份量都多~

限定主題去到12月31號‼️
Fans要去打卡就要留意喇🤣
▫️
📍富山麵家 (銅鑼灣)
銅鑼灣希雲街7號地下
特製沾麵