2017-07-10 639 瀏覽
難得放假當然要好好享受假期食返個日式料理放題.. 今次我地一早訂左位食5點半嗰一轉.. 可以食到8點又唔洗點同人迫.. 哈哈.. 不過一去到坐無虛席.. 而且壽司熟食選擇多.. 仲有自助吧.. 好多甜品小食飲品都有得揀.. 識叫當然點左刺身先.. 樣樣都不錯.. 特別係帶子我喜歡夠大粒.. 夠晒口感.. 而蝦刺身都有3款當然最大隻係最好味喇.. 仲有一大堆冷盤壽司小食.. 全部都係自助吧拿的.. 喜出望外嘅係連海膽都有得食.. 細細件手卷一口剛剛好.. 唔係間間日式放題都有.. 海膽色澤靚食落口更係無得彈.. 每一款嘅特色壽司都各有賣點而且好味道.. 讚不絕口.. 當然食左咁多壽司都已經飽飽地咯.. 熟食方面牛舌, 燒菠蘿, 炸雞翼及羊架就係我首選喇.. 天婦羅就略為普通.. 不過食得放題當然要試埋啦..

識叫當然點左刺身先..

每一款嘅特色壽司都各有賣點而且好味道.. 讚不絕口..

刺身拼盤
小食拼盤
海膽手卷
鵝肝帶子,芝士饅魚,  盧荀三文魚壽司,  花之戀
和牛,黑松露蝦,蟹棒沙律,三文魚腩,左口魚壽司
雜錦天婦羅
牛舌,鰻魚,魚