2024-04-21 71 瀏覽
呢間嘢狗都唔食,行行家見到間串燒,就打算行入去食。坐低望下個menu,見到價錢偏貴,不過旺角啲嘢係咁,所以都照食,啲野食一上桌,啲燒烤擺到明係整熟咗再燒兩下就拎出嚟個豬頸肉好似吃緊白烚咁完全不知佢邊度有燒,跟住上左碟雞翼,CS果三隻雞翼同我手指公一樣大,細隻到以為係貓糧,仲要乾到不知似乜,再到碟扇貝,拿講明先,個蒜蓉汁OK既夠辣夠惹味,但係個扇貝係乜事雖然60蚊四隻呢個價錢我不會期望你比個扇貝有幾juicy幾大粒但係個扇貝同我前幾日係日本旅行返黎既同事買左啲乾扇貝既size無分別 ,最重要係一樣咁乾,個芝士撈丁簡直係垃圾,我阿嫲都煮得好食過佢,我阿嫲唔識煮嘢食,未試過喺旺角食嘢食到咁嬲,真係好垃圾唔該快Q啲執笠,呢啲鋪頭根本不應該出現係呢個地球上,根本連M記都好食過佢 超級嬲 打粗口會被Ban如果唔係應該成篇都係
2024-04-17
$150 (宵夜)