2023-08-02 15 瀏覽
୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧麵包蒜蓉粒配番西蒜頭醬石盤上面裝住墨魚,墨魚切粒然後廚師會即場加入幼滑嘅番西蒜頭醬。墨魚非常彈牙又有嚼勁。蒜頭蝦送上枱嘅時候已經聽到油嘅沸騰聲音,遠遠地已經聞到蒜香味。另外仲可以配搭上麵包一齊食,麵包吸收晒蒜油嘅味道,非常香口。脆豬乳豬皮一啖咬落去可以聽到聲音,你就知有幾脆啦。而且一啲都唔會有肥膩嘅感覺,油香又軟腍。蘑菇熱湯將蘑菇磨成蓉,口感非常幼滑,又有黑椒嘅香味。凍湯咁嘅天氣飲返個蕃茄凍湯,真係好清爽酸酸甜甜,清一清個口因為西班牙菜都係比較重口味,推薦佢個凍湯菠蘿火龍果雪葩清一清喉嚨就可以準備食主菜。西班牙炒飯點可以唔叫西班牙炒飯啲飯煙煙韌韌,充滿海鮮香味甜品面頭係焦糖,入面係custard和肉桂。如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘多謝大家!!!你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧Sabor Spanish Touch Private Kitchen (上環)上環永樂街1-3號世瑛大廈6樓601室୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈୨୧#Eatwithcouple_上
୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧

麵包

蒜蓉粒配番西蒜頭醬

蒜頭蝦

脆豬

蘑菇熱湯
將蘑菇磨成蓉,口感非常幼滑,又有黑椒嘅香味。

凍湯
咁嘅天氣飲返個蕃茄凍湯,真係好清爽
酸酸甜甜,清一清個口
因為西班牙菜都係比較重口味,
推薦佢個凍湯

菠蘿火龍果雪葩
清一清喉嚨就可以準備食主菜。

西班牙炒飯
點可以唔叫西班牙炒飯
啲飯煙煙韌韌,充滿海鮮香味

甜品
面頭係焦糖,入面係custard和肉桂。

你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️

୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧

上環永樂街1-3號世瑛大廈6樓601室

୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈୨୧
#Eatwithcouple_上環
#eatwithcouple_西班牙菜

“我作為這些相片的創作者,擁有相片的著作權和所有權。未經我的授權,任何人不得以任何形式銷售、轉讓或利用這些相片。”