餐廳: 瘋狂小面 (佳德商業大廈)
資訊:

食川菜係真的會上癮架 久唔久又會想食麻辣野🌶 今次我哋就去左中環呢一間樓上店食川菜🤤呢度嘅瘋狂套餐都幾抵食 麵食 小食 飲品 甜品自由配搭 價錢$78-98 好彩我地早去到 6點幾去食就有幸試到每日只有15碗既瘋狂燒白麵😍 湯底有紅白兩款可以選擇 由於想食少少麻辣湯 我哋就揀咗紅湯 叫左BB 麻同BB辣🌶 我唔食得辣 呢個BB辣對我來講都仲係幾辣 不過👦🏻就話唔辣😂 燒白其實係五花腩 整得超級入味又嫩滑 入口即溶又唔會覺得膩 果然係唔錯嘅推介👍🏻我哋套餐要左A+B+C+D 有埋蒜泥青瓜 成都老冰粉同餐飲 青瓜唔辣夠爽口😋 冰粉用泥解辣真係一流😂除咗套餐 我地仲好瘋狂咁叫咗個瘋狂缽缽雞😱 2人餐有30串葷同30串素 有分麻辣湯同藤椒湯 由於我哋唔想太麻所以都係揀返麻辣湯既少辣 然後店員會問你想要想要涼湯定熱湯🍲 涼湯係傳統正宗嘅做法 所以我哋都係揀番涼湯 上菜後等10分鐘左右 等串串入味就食得👍🏻 食落唔算好辣 面頭加咗芝麻令未到更香更惹味👅 60串食材款式多多 數熱數唔哂 特別好食既有蝦肉 蓮藕 雞肉等等 其實全部都幾好食😂 唔好睇佢每串得少少 食哂都好飽 整體來講 呢度價錢唔算貴又幾

瘋狂燒白麵

食落唔算好辣 面頭加咗芝麻令未到更香更惹味👅 60串食材款式多多 數熱數唔哂 特別好食既有蝦肉 蓮藕 雞肉等等 其實全部都幾好食😂 唔好睇佢每串得少少 食哂都好飽 整體來講 呢度價錢唔算貴又幾好食 誠意推薦比想食川菜既朋友🌟

瘋狂燒白麵
  • 瘋狂燒白面