2022-04-17 43 瀏覽
喺大角咀見到麥金麥金有下午茶套餐食😍 有多款馬來西亞特色食品 花多眼亂 決定入去食返個下午茶😜下午茶最平$26就有交易😱 仲可以以優惠價加配小食同飲品 相當抵食🤩 我哋叫咗兩個餐 分別係怡保芽菜雞同椰香咖央多士🤤 怡保芽菜雞加左$10轉脾 肉質果然超級嫩 而且雞肉彈牙 唔係雪藏霉雞肉👍🏻 椰香咖央多士香脆多咖央醬 仲送一隻半熟蛋 作為下午茶就啱晒👅兩個套餐都加配左小食 分別揀咗南洋鮮油燒麵包同埋麥金小食拼盤🤩 南洋鮮油燒麵包嘅麵包更加鬆脆 而且入邊夾住一塊厚厚嘅牛油 勁邪惡🤤 小食拼盤一次過滿足你多款願望 有齊雞翼 蝦餅 春卷 滷肉卷同炸雞五款小食👅 下午茶半價加配真係非常抵 入邊我哋最鍾意食嘅係蝦餅同滷肉卷 全部新鮮炸起 非常香脆👍🏻飲品方面就揀咗怡保白咖啡同埋馬來西亞拉茶☺️ 特別喜歡馬來西亞口味 2者都會偏甜少少 🤏🏻 不過味道比較濃滑 白咖啡更加啱我口味🌟

怡保芽菜雞
怡保芽菜雞加左$10轉脾 肉質果然超級嫩