2020-11-10 91 瀏覽
雞煲就食得多 辣同唔辣都食過 不過芝士雞煲今次就第一次食😆 果然越邪惡既野食就越正👍🏻 今次去既係係觀塘分店既米走雞 餐廳都好大有好多座位 夜晚都有唔少人食😊佢地主要分黃金芝士雞煲同火焰麻辣雞煲 我地就揀左2人份量既黃金芝士雞煲😋 芝士份量仲有得自己揀 我地當然揀左激量啦😆 雞煲好快送到 店員會幫你調較火候煮雞煲 除左雞上面有激量芝士碎 湯底都係芝士湯 的確芝士味夠哂濃好好味👍🏻 雞件食到咁上下 店員會幫你加湯打邊爐🍲 可以揀要番芝士湯或雞湯 我地就揀番芝士湯👅👅火鍋配料方面 部分食材可以揀半份 我地揀左竹笙墨魚滑 手打五寶拼盤 鮮製五拼餃 午餐肉同埋響鈴🤤 竹笙墨魚滑真係第一次食 係竹笙入邊包住墨魚滑 口感好爽口彈牙👍🏻 手打五寶拼盤分別有墨魚丸 蝦丸 豬肉丸 牛肉丸同埋鯪魚丸 每粒都大大粒 最好食係蝦丸 因為手打關係全部都好彈牙😍 而鮮製五拼餃都好好食 分別有韭菜餃 菠菜豬肉餃 水餃 雲吞同鮮牛肉餃 皮薄多饀 雲吞入邊隻蝦都好大隻好爽口👅 午餐肉就有6片正正常常 響鈴半份有三條 超級大條 都幾脆🌟

竹笙墨魚滑
午餐肉就有6片正正常常 響鈴半份有三條 超級大條 都幾脆🌟