Nonsense

餐廳: Nonsense
資訊:

2020-06-30 147 瀏覽
我老公成日食好野,  之前佢同朋友食過幾次, 食完都同我講食了什麼什麼......之後我叫佢同我去食, 終於今日帶我去食"Nonsense", 係吧桌+餐廳2個人點了4樣食物+2杯飲品......嘩~人地以為我地生蟲 而食物水準係中上, 好好味下次會再去食其他款食物, 因為餐廳其他食物都好吸引,其實想同朋友傾計都好正! 因為有提供紅酒、白酒及各式雞尾酒等飲品。餐廳老板很好人, 而且好熱情, 而且服務很好,如果想查詢及訂位可以whatsapp佢地, 好方便。(以上內容本人沒有任何賣廣告成份!) 純粹個人真心分享~

Perfume Fruit Oolong Tea

而食物水準係中上, 好好味

(以上內容本人沒有任何賣廣告成份!) 純粹個人真心分享~

2020-06-23
Perfume Fruit Oolong Tea
  • SingaporeLaksa•LobsterTail•Pasta
  • PerfumeFruitOolongTea