店面細細嘅街坊小店,估唔到食物種類特別之餘,質素亦稍有驚喜,尤其係佢地嘅墨魚荸薺餃😋餃子皮薄而且裡面嘅餡料足料結實,墨魚味鮮濃,加埋爽口嘅荸薺 (馬蹄) 真係絕配👍🏻 再點埋佢地自家製嘅蒜蓉醬,味道又有另一層次,好滋味,推介😋另一樣令我留下深刻印象嘅係麻辣魚皮,魚皮非常爽脆❣️其麻辣味道嘅後勁,同佢地自家製嘅麻辣菜甫一樣,相當凌厲而且維持好耐😆麻辣嗜好者必試🤭涼拌白菜心嘅醋汁調較得恰到好處,係一碟開胃而且富有纖維嘅前菜☺️見餐牌上有其他食肆比較少有嘅砂鍋酸菜汆白肉,所以叫來試試。足料之餘白肉都幾腍,附上嘅薯粉索晒湯汁嘅味道😋 食完暖晒😆店員服務有禮親切,而且好多熟客,感覺係一間著重質素而且重人情味嘅小店,值得支持☺️
墨魚荸薺餃

麻辣魚皮

豆漿、山揸茶、自家製辣菜甫

涼拌白菜心

砂鍋酸菜汆白肉