2019-07-07 787 瀏覽
呢間「錦麗」越南粉,其實已經食過幾次一直覺得佢食物幾好,暫時係我食越南粉排名算心目中🥇,價錢又唔算貴,雖然都係連鎖餐廳但質素都保持穩定🤤-越南粉湯底好重要🥣,呢到牛骨湯底勁濃味但唔會好鹹,落埋九層塔🌿,青檸🍋,辣椒🌶️夠晒香👅,《錦麗綜合粉》有齊生牛肉、熟牛肉、牛丸!心思思唔知食乜好可以叫呢碗試晒,必推薦食牛丸,爽口彈牙,勁有肉汁,回頭咁多次都係為佢而來🤤熟牛肉鞋口咗啲,生牛肉上枱重係粉紅色,唔會太多肥膏,算唔錯🙌🏻-《蒜蓉牛油雞翼》新鮮炸起大大隻,面頭鋪滿蒜蓉食落牛油味都幾重夠脆夠香口,只係油份有啲多,勁邪惡!😈《大蝦扎肉米紙卷》米紙皮夠簿身,口感豐富食落有層次,點埋魚露食夠晒清新開胃🌱

錦麗綜合粉

蒜蓉牛油雞翼