2021-06-20 596 瀏覽
MR STEAK 推出父親節龍蝦生蠔•半自助晚餐!🥳🧔🏻‍♂️🥘🥙🍽鮮活生蠔,海蝦,青口🦪🍤Oyster & Seafood Platter 生蠔好鮮甜,海蝦同青口都好新鮮,配上新鮮檸檬汁🍋同mignonette sauce,簡單但又最突出到海鮮嘅原汁原味!😋自助沙律+黑松露野菌湯🥗🍄Self-Serve Salad + Mushroom Truffle Bisque沙律選擇豐富,黑松露湯好濃郁,truffle嘅香氣撲鼻真係令人一口接一口!😚芝士蟹肉焗龍蝦,美國極黑牛腰脊扒季節蔬菜,赤味噌野菌意大利飯 🧀🦞🍖🥒🍚Half Lobster-Crab Thermidor&SRF Sirloin Sautéed Harvest Vegetable,Miso-Mushroom Risotto龍蝦好大隻!🤯啖啖肉不特止,連個蝦鉗肉都係超大粒!🧀芝士醬配🦞龍蝦肉係完美配搭~仲有🇺🇸美國🐂極黑牛腰脊扒,大概七八成熟,肉質好軟同牛味香濃!仲有其實我想講連蔬菜同野菌意大利飯都焗得好好味,赤味噌嘅味融入哂去,超正!😍Dessert Table自助精選甜品吧🧁🥧🍰甜品淨係賣相都好精美,見到都流晒口水 我試咗各

鮮活生蠔,海蝦,青口🦪🍤
Oyster & Seafood Platter

自助沙律+黑松露野菌湯🥗🍄

芝士蟹肉焗龍蝦,美國極黑牛腰脊扒
季節蔬菜,赤味噌野菌意大利飯 🧀🦞🍖🥒🍚

Dessert Table自助精選甜品吧🧁🥧🍰
甜品淨係賣相都好精美,見到都流晒口水 我試咗各有特色嘅🍓士多啤梨慕絲餅,🧀芝士蛋糕同🍫朱古力撻,全部高水準架!另外仲自己片起一啲幼滑豆腐花,糖漿同紅糖嘅份量都可以自己調節,中西甜品都有得揀!🍭

今個父親節快啲去Mr Steak請父親大人食大餐啦!外賣都有Semi-buffet dinner架~
2021-06-19
  • 燒美國「克厘石牧場」安格斯頂級牛肉眼