2024-01-18 1101 瀏覽
位於太子的 「 +Bread Bakery 」自開業以來巳幫襯過好幾次,最愛佢地既吐司和Bagel ,定時仲會推出限定麵包,最新就推出爆漿脆皮菠蘿包泡芙,有多款口味(原味/黑芝麻/開心果/抹茶/黑巧克力)每天新鮮製作無添加,使用優質食材製作,絕無色素,選用日本芝麻醬、義大利開心果醬、法國香草醬,仲要好抵食,今日路過即刻要買返屋企試吓,另外仲買咗兩個特色Bagel做早餐😋😋🍍爆漿脆皮菠蘿包泡芙菠蘿包皮非常鬆脆,就像港式的味道,配有不餡料,一口咬落去之後款款爆漿,每款口味都非常唔錯,我當然係最愛抹茶和朱古力啦,而且唔太甜,一次過可以食晒四個😋🍯原味吉士▪️芝麻🍵抹茶🍫朱古力甜嘅Bagel 就成日食,今日就俾我見到兩款鹹嘅味道,而且餡料都係我鍾意嘅芝士口味,一定要即刻帶佢哋返屋企🥯芝士蕃茄牛肉碎鹹水貝果如果一如以往口感煙靭帶點咬口,芝士蕃茄牛肉碎食落味道就好似pizza味道,好鐘意🥯明太子芝士貝果這是我最愛的口味,有明太子和芝士,充滿鹹香,建議加熱食仲有拉絲芝士嘅效果,非常美味

🍍爆漿脆皮菠蘿包泡芙
🍯原味吉士