2021-12-20 165 瀏覽
過左公司一個大難關,放工決定同朋友食餐好慶祝下。我地星期四閒日黎到呢間食放題,價錢係218。佢係用電話落單嘅,方便快捷,等緊食物嘅同時就出去睇下有咩拎啦,雖然最後都冇拎到咩,因為驚食唔落做大曬鬼。介紹下佢嘅食物選擇:有多款熱食、湯、甜品、雪條同嘢飲。最興奮係見到有唔同嘅酒飲,包括 apple cyder, 提子清酒,黑啤,梅酒等等,真係睇到眼花瞭亂。叫左個刺身盛打響頭炮,有三文魚、帶子、鯛魚、赤貝、螺頭、象拔蚌、甜蝦虎蝦同大赤蝦。 我最鐘意佢嘅極品大赤蝦,大大隻後肉鮮甜,食左起碼10隻。叫左幾款創作壽司,芝士鰻魚玉子燒甜甜地配上芝士好好食。黑松露赤蝦脫羅蓉魚生塔同黑松露吞拿魚他他都幾重黑松露味。 香芒吉列蝦卷芝士鰻魚卷都唔錯。佢嘅壽司都細細夠,咁就唔怕眼闊肚窄。炸物叫左天婦羅蝦,炸得都鬆脆。我個人就唔太鍾意炸嘢,反而鍾意燒物。佢嘅炒牛柳粒都唔錯,唔會好韌。另外推介牛舌串燒同芝麻雞翼。 叫左個牛魔王,見個名幾特別。,其實係牛腩同牛丸配一個越南湯底。最後叫左佢個哈根達斯期間限定- 意式咖啡雪糕,另外有movenpick 選擇,質素有保證。呢個價錢,有咁多食物選擇,服務效率高,食物質素都中上
真係睇到眼花瞭亂。

刺身

和風黑松露吞拿魚他他壽司
創作壽司
芝士蟹棒黃金燒

古早味牛魔王
鹽燒雞翼

黃金燒蠔
蒜片炒牛柳粒

呢個價錢,有咁多食物選擇,服務效率高,食物質素都中上,整體黎講係一間高cp值放題餐廳😆
刺身
和風黑松露吞拿魚他他壽司