2024-02-06 882 瀏覽
黎依間野真係最好book位,星期日食lunch 1點左右大概等左5分鐘,算快,平時夜晚真係等耐啲。今次叫左蒸小籠包、煎小籠包、流沙包,燒雞半隻同揚州炒飯。燒雞真係好好食,皮脆肉嫩,白肉位置都handle得好好唔會好鞋,真心必食推介!蒸小籠包都好好食,皮薄多汁!煎小籠包皮厚身啲都有汁。不過你問我我就中意蒸小籠包多啲😆流沙包好細粒感覺精緻,不過可能等到凍左佢唔流心?變左普通奶皇包咁,不過都軟林林好好食。最後揚州炒飯本身我就麻麻,屋企人中意食,好多火腿粒,炒得都好夠味既。服務依度係一流,都唔使舉手staff已經keep住加水,即使人多又唔會吹你走,無限時,坐得又舒服,總結:快靚正!
燒雞半隻同揚州炒飯。

2024-02-04
$140.8 (午餐)