餐廳: 牛角日本燒肉專門店 (黃埔天地享膳坊)
資訊:

餐廳: 牛角日本燒肉專門店 (黃埔天地享膳坊)
資訊:

2023-12-27 237 瀏覽
入到去,迎面就係濃濃嘅炭火香,簡直係香到入心肺嘅感覺。我就即刻點咗牛角飯,舖滿金黃色嘅蛋絲喺飯嘅上邊,每啖飯都伴隨住蛋香,簡直係滑溜溜、彈牙牙嘅絕妙組合!再配上嗰燒肉六品盛合,咖喱牛脷咁嫩滑,蜜汁雞翼香脆惹味,肉汁四溢。燒牛肋肉烤到外脆內嫩,牛香四溢,個人感覺都係幾震撼嘅。豬肉同牛肉齊上陣,啖啖肉質咁嫩滑,真係食到停唔到口。轉個彎,巨峰活乳酸梳打就登場了,清甜不膩口,大滿足。而家餐廳都環保,唔洗飲管仲慳咗$10,真係好寵粉呀!加埋會員九折,簡直係平靚正三寶!總結,牛角落次既食物水平,真係令我開心到唔想走。下次再嚟食,一定要試試其他嘅新菜式,再喺度分享,大家記住,食得開心最緊要!🍢🍖🥢