我地食咗西班牙脆烤豬肋骨伴薯條$198,豬肋骨燒得好香好正,香脆可口,醬都燒得入味,肉都無冰鮮味,啖啖肉汁爆出來🤤🤤❤️‍🔥配埋香脆薯條食一流!😋😋芝士焗肉醬薯條都一樣咁好食!cheese濃郁,入味,焗完溶咗既cheese熱辣辣勁好食👅😍😍好邪惡😂😂❤️‍🔥薯條夠脆,焗完另上唔會冧👍🏻👍🏻💛配埋啤酒🍺飲真係夠曬惹味😍😍🥳職員服務好細心,見我地水飲完會幫我地refill,而且會提供紙巾,又會問我地凍唔凍,洗唔洗較細啲冷氣,真係好貼心☺️☺️抵讚❤️‍🔥❤️‍🔥👍🏻下次有機會一定會再返來食!我會帶埋其他同事同朋友仔來👍🏻☺️❤️‍🔥😌😋👅🤤餐廳環境舒適,設計都好有風格,夠曬特別,而且菜式配搭同味道都好特別👍🏻👍🏻又近地鐵站,交通方便易搵👍🏻💛